Om KB Bilpleje

Velkommen til :-)

Mit navn er Kenny og jeg er indehaver af KB-Bilpleje.dk

Jeg har hele mit liv interesseret mig for biler, og brugt oceaner af tid på at pudse og nusse og ja.. bare få mine biler til at se bedst muligt ud. 

For mig er det ikke vigtigt om jeg arbejder på en ny dyr bil, en brugt familiebil, amerikaner bil, eller om det er en gammel veteranbil.

Det vigtige for mig er at en kunde har overladt sin bil til mig, med et ønske om at få den til at fremstå så godt som muligt, og i bund og grund handler dette om tillid!

Tillid til at bilen afleveres som ønsket ud fra den aftalte ydelse og pris.  

KB-Bilpleje.dk er et firma hvor høj faglighed og dygtighed viser sig i de resultater der leveres, og der gåes meget langt for at opnå de bedst mulige resultater. 

Dette er naturligvis ikke noget der kommer af sig selv.

Jeg har ikke overblik over hvor mange 1000 timer jeg har poleret med en poleremaskine, og de teknikker det kræver. Jeg oplever nogle gange at en kunde kommenterer: "det ser nu så let ud", hvortil jeg gerne spørger med et smil om de vil prøve. :-) Når folk så prøver at polere, siger de pludselig: "det er utroligt hvordan noget som ser så let ud, kan være så svært"

Polering med maskine kræver øvelse og atter øvelse, og laver man fejl kan man være uheldig at det ikke kan rettes op igen, og så er man nød til at omlakkere... Så er du ike helt sikker, så overlad poleringen til mig. :-) 

Her laves der ingen halve løsninger og vores slogan siger det meget godt "SERIØS BILPLEJE"

Jeg er altid åben for en snak i værkstedet efter aftale, hvor kompetent rådgivning er inkluderet så du ikke køber noget du ikke kan bruge.